new story

assalamualaikum!!! hah bertemukembali selepas berapa purnama tak ketemu hahaha.. dulu sibuk nak edit gambar la nak lukis lukis la (main adobe photoshop,illustrator dgn flash) skrg sibuk dgn coding coding (html,css,xtml dll) mula mula aku ingat benda ni susah gila! tp selepas memonteng beberapa kelas aku dah start berminat pulak dgn benda ni kemain seronok melayan sampai lupa diri hahaha!! mungkin lepas ni aku boleh kot update selalu blog aku ni.. pasal aku dah tak ada jawatan yang memerlukan komitmen yang tinggi. so boleh la ajar korang apa yang patut apa ilmu yang sempat aku bincang dan belajar dalam nafas 2011 ni hehehe..!! kepada anak - anak abah.. abah nak ckp tq kat ayah!!!! -selamat hari bapa!!-

1 comments:

1

said...

Hahahha! ouh.. dah edit~~

Post a Comment